ΠΕΛΑΤΕΣ

Η tipographic arts θέλει να σας ευχαριστήσει θερμά για την έμπρακτη συμπαράσταση σας όλων αυτών των χρόνων και σας υπόσχεται ότι θα είναι πάντα δίπλα σας με νέες πρωτοποριακές ιδέες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Όμιλος ΙΑΣΩ
Νάνσυ Χριστοπούλου

Product Manager Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ

Η φιλική διάθεση και το ενδιαφέρον των μελών της ομάδας της tipo graphic arts βοηθάει στο να γίνεις γρήγορα ομάδα μαζί τους και να κατανοούν εύκολα και γρήγορα τις ανάγκες και τους στόχους σου… Η προθυμία, η υπευθυνότητα, η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά τους… Τους ευχαριστούμε για την έως τώρα πολύ καλή συνεργασία μας!

ANODOS Asset Management AG, Germany
Dipl.-Kfm. Christos Arbaras

CEO – Portfolio Manager

Ο τομέας της προσωπικής διαχείρισης περιουσίας, στον οποίο δραστηριοποιείται η ANODOS Asset Management AG – Germany, είναι ένας ιδιαίτερα ευαίσθητος και υπεύθυνος επαγγελματικός χώρος, όπου απαραίτητες προυποθέσεις είναι η εμπιστοσύνη, η διαφάνεια, η υψηλού επιπέδου εξειδίκευση και τεχνογνωσία και η μακρόχρονη διεθνής εμπειρία. Το να μπορεί όμως κανείς να επικοινωνήσει με έντυπα μέσα και ιδέες την ποιότητα των υπηρεσιών του, απαιτεί τη συνεργασία με μια εταιρεία εκτυπώσεων, η οποία να έχει στη φιλοσοφία της ως βασική αρχή, να κατανοήσει πλήρως και σφαιρικά το αντικείμενο δραστηριότητας του πελάτη της. Στην εταιρεία Τipographic Arts και σε μια εποχή που σχεδόν όλα πλέον τείνουν να γίνονται ηλεκτρονικά, εξειδικευμένο προσωπικό, πάντα με ευχάριστη διάθεση, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην προσωπική συνομιλία και επαφή, αντλεί τις ιδέες του πελάτη και τις κάνει χειροπιαστή, στοχευμένη και άκρως αποτελεσματική έντυπη δημιουργία, έναν ιδανικό δίαυλο επικοινωνίας του επαγγελματία. Μπράβο σας, συνεχίστε έτσι!

ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ
Ολυμπία Κουρούπη

Marketing & Corporate Communication Manager

Ο Όμιλος Διαγνωστικών Εργαστηρίων ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ συνεργάζεται στον τομέα των διαφημιστικών εντύπων με την tipographic arts δείχνοντας εμπιστοσύνη στην τεχνογνωσία της. Είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι με την αμοιβαία συνεργασία που έχουμε και ελπίζουμε ότι με την δυναμική που έχει σαν εταιρεία και τις συνεχόμενες καινούργιες ιδέες θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί τα επόμενα χρόνια.

Chiotis Consulting
Μάριος Χιώτης

Χρηματοοικονομικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Ονομάζομαι Χιώτης Μάριος και είμαι ιδιοκτήτης – διευθύνων σύμβουλος δύο επιχειρήσεων που εξειδικεύονται στο φοροτεχνικό – λογιστικό τομέα καθώς επίσης και στον τομέα consulting επιχειρήσεων για πάνω από 22 έτη. Τα τελευταία τέσσερα έτη , εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε εμπιστευτεί την διαφημιστική μας και όχι μόνο προβολή σε μορφή εντύπων , καρτών , επιστολόχαρτων και κάθε είδους εγγράφου αποκλειστικά στην εταιρεία TIPOGRAPHIC η οποία με τη συνέπεια, υποστήριξη αλλά και επαγγελματισμό που τη διακρίνει, μπορεί να ικανοποιήσει και τις πιο μεγάλες απαιτήσεις.

Ανάρτηση
Άκης Κιουρκτσόγλου

Manager

Μετά την πολύχρονη συνεργασία με την tipographic arts αναγνωρίζουμε την ποιότητα της δουλειάς της, τις προσιτές τιμές και τις αξιόπιστες λύσεις που μας παρέχει σε όλες τις σχεδιαστικές και εκτυπωτικές εργασίες μας.

Vendor
Αθανάσιος Κιόκας

Manager

Η εταιρεία VENDOR αναζητεί πάντα τις καλύτερες συνεργασίες και γι αυτό στο θέμα των γραφικών τεχνών & της διαφήμισης επιλέξαμε την Tipographic Arts, ώστε με την τεχνογνωσία και τις μοναδικές ιδέες της να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όμιλος Πραξιτέλειο
Διεύθυνση

Ο όμιλος ΠΡΑΞΙΤΕΛΕΙΟ έχοντας πάντα ως γνώμονα στο θέμα του σχεδίου και της εκτύπωσης των εντύπων την καλύτερη δυνατή παρουσίαση προς το κοινό της, έχει επιλέξει να συνεργάζεται με την tipographic arts οι οποία έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο και πάντα με νέες και φρέσκες ιδέες , μας εξασφαλίζει την ποιότητα και το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε. Πιστεύουμε ότι η πολύ καλή συνεργασία που έχουμε θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Ιδέα & Χρώμα
Μηνδρινός Αναστάσιος

Manager

Το μόνο που έχω να διαπιστώσω μετά τα 4 και πλέον χρόνια συνεργασίας με την Έντυπη Επικοινωνία είναι ακόμη περισσότερη εχεμύθεια, εξυπηρέτηση, αποτελεσματικότητα και ειλικρίνεια. Εύχομαι ολόψυχα περισσότερες επιτυχίες στα καινούρια φτερά που ανοίγει η εταιρεία.